Migræne

HERSKIND AKUPUNKTUR

ved Inge Herskind, akupunktør og sygeplejerske

Akupunktur og migræne

 

Mange danskere lider jævnligt af hovedpine i forskellig grad, som dækker alt fra let spændingshovedpine til voldsomme migræne anfald. Dette vil ofte betyde nedsat livskvalitet, sygedage og et indskrænket socialt liv. Akupunktur er en utrolig effektiv behandlingsform til at reducere og fjerne disse tilbagevendende smerter.

 

Spændingshovedpine

 

Spændingshovedpine er den mest almindelige form for hovedpine, som de fleste kender. Denne hovedpine skyldes oftest muskelspændinger i nakke, kæbe, ryg og skuldre. Disse spændinger kan opstå pga. psykiske eller fysiske belastninger over tid såsom stress, bekymringer, dårlig arbejdsstilling osv. Der er videnskabelig bevis for at akupunktur er effektivt til at løsne disse muskelspændinger, så hovedpinen ikke opstår. I klinikken kan jeg kombinere akupunktur behandlingen med andre metoder som f.eks varmeterapi, hvis jeg finder det nødvendigt i forhold til at løsne muskelspændinger.

 

Migræne

 

Migræne er derimod en noget mere voldsom hovedpine, som oftest kommer i anfald. Den er oftest kun i den ene side af hovedet eller f.eks bag øjet. Forud for hovedpinen er der synsforstyrrelser, kvalme, svimmelhed eller dobbeltsyn. Flere ting menes at spille ind i udviklingen af migræne bl.a hormoner, stress osv. Akupunktur vil skabe balance i en krop, hvor migrænen skal ses som en ubalance. Der vil derfor være effekt af en akupunktur behandling både før og under et migræneanfald.

 

Er du I tvivl, om akupunktur er den rigtige løsning for dig, er du velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om mulighederne.

 

 

Kosttilskud:

 

Visse kosttiskud ser ud til at have em positive indflydelse på migræne. Jeg har i klinikken valgt at fokusere på Omega 3(fiskolie), da det er et af de mest veldokumenterede kosttilskud. Vær opmærksom på, at der er meget stor forskel på pris og kvalitet af disse tilskud. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du er I tvivl, om det du allerede tager er godt nok.

 

 

 
 
 

Akupunktør og sygeplejerske

Inge Herskind

Katterhøjvej 24

8270 Højbjerg, Århus

mobil 2023 0306