Nedsat immunforsvar

HERSKIND AKUPUNKTUR

ved Inge Herskind, akupunktør og sygeplejerske

Akupunktur og nedsat immunforsvar

 

Vores immunforsvar er af afgørende betydning for, hvordan vores krop afværger sygdomme. I perioder med langvarig stress, dårlig ernæring, stort arbejdspres eller psykisk belastning kan vores immunforsvar komme på en prøve.

Hvis immunforsvaret i en periode er meget lavt, vil der opstå forskellige sygdomme i kroppen som f.eks influenza, forkølelse, blærebetændelse osv. Akupunktur kan medvirke til styrkelse af immunforsvaret, så kroppen igen bliver modstandsdygtig overfor infektioner og andre sygdomme.

 

Med alderen svækkes immunforsvaret, således at vi bliver mere modtagelige for diverse infektioner og sygdomme. Ved en akupunkturbehandling til optimering af immunforsvaret, vil kroppens egne ressourcer blive stimuleret, så kroppen bliver stærkere til selv igen at bekæmpe infektioner.

 

Er du I tvivl, om akupunktur er den rigtige løsning for dig, er du velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om mulighederne.

 

 

Kost tilskud:

 

Mange kosttilskud kan også styrke kroppens immunforsvar. Det kan være svært at finde frem til ,hvilket et, der vil være det bedste. Jeg har i klinikken valgt at fokusere på Omega 3, da det er et af de mest veldokumenterede kosttilskud. Vær opmærksom på, at der er meget stor forskel på pris og kvalitet af disse tilskud. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du er I tvivl, om det du allerede tager er godt nok.

 

Se her, hvorfor en god Omega 3 olie har stor betydning for styrkelse af dit immunforsvar:

 

https://www.netdoktor.dk/kosttilskud/hvad_er_fiskeolie.htm

 

 
 
 

Akupunktør og sygeplejerske

Inge Herskind

Katterhøjvej 24

8270 Højbjerg, Århus

mobil 2023 0306