Om

HERSKIND AKUPUNKTUR

ved Inge Herskind, akupunktør og sygeplejerske

Jeg er uddannet akupunktør i Odense ved Institut for Klassisk Akupunktur og Uddannelse i 2006. Jeg er desuden uddannet sygeplejerske og har over 25 års erfaring inden for både sygehusvæsenet og speciallægeklinikker, hvor jeg har arbejdet med mange forskellige specialer, herunder gynækologi og fertilitet.

 

Gennem mit arbejde som fertilitetssygeplejerske har jeg givet akupunktur til kvinder i fertilitetsbehandling i mere end 10 år, og har som følge deraf stor viden om og forståelse for, hvilket forløb, tanker og følelser de barnløse par gennemgår.

Desuden har jeg deltaget i et pilotprojekt med akupunkturbehandling til kvinder i overgangsalderen (mod hede-/svedeture).

 

Siden 2006 har jeg været selvstændig akupunktør i et større behandlerfællesskab i Højbjerg samt haft klinik på min private adresse. Som følge heraf har jeg stor erfaring som behandler og har behandlet mange mennesker med forskellige lidelser med stor succes.

 

For ca. 3 år siden begyndte jeg at supplere nogle af mine behandlinger med LifeWave plastre, så det blev muligt for mine patienter selv at kunne gøre noget ind imellem behandlingerne. Dette har vist sig at være en rigtig god kombination.

 

Jeg er medlem af Danske Akupunktører (DA) og er Sundhedsaut. og anerkendt akupunktør hos Danske akupunktører.

 

Jeg tilbyder behandling i Højbjerg efter nærmere aftale.

 
 
 

Akupunktør og sygeplejerske

Inge Herskind

Katterhøjvej 24

8270 Højbjerg, Århus

mobil 2023 0306